top of page
Sinterklaas huren in Utrecht

Sinterklaas huren in  Almere

Sinterklaas huren in Almere

 

De ene Sinterklaas in Almere is de andere niet. Mijterevents richt zich op kwaliteit en beleving, waarbij het aan de service en communicatie aan niks zal ontbreken. Sinterklaas is bij ons te huur voor zowel particuliere en zakelijke bezoeken. Denk hierbij aan huisbezoeken, bedrijfsbezoeken, maar ook zeker aan grote evenementen, shows, mediaproducties en maatwerk.

 

Professioneel en kwalitatief hoogwaardig Sinterklaas Team in Almere

 

Sinterklaas is een ijdele man, die houdt van kwaliteit en professionaliteit. Dit zie je bij Mijterevents terugkomen in de kostuums, het klantencontact, de nazorg en de liefde en beleving die onze acteurs in de act leggen. Onze teams houden van Sinterklaas en weten wat ervoor nodig is om een Sinterklaasfeest tot een goed einde te brengen. Al onze acteurs voelen zich verbonden aan het feest en dragen dit graag uit.

 

Sinterklaas gaat ook in Almere met zijn tijd mee

 

Ook in Almere gaat Sinterklaas graag met zijn tijd mee. Niet alleen het uiterlijk van de teams zijn van deze tijd, maar ook het gedrag van onze teams sluit aan bij de huidige normen en waarden die Nederland in deze tijd kent. Zo wordt er veel humor gebruikt, maar mag dit absoluut niemand op enig denkbare manier kwetsen. Onze Sint is van iedereen, voor iedereen.

Aanbod Sinterklaas in Almere

Zoals eerder verteld is geen wens te groot voor Mijterevents. Ons aanbod is voor zowel particulieren als bedrijven enorm breed. Vandaar dat hieronder een korte weergave is geschetst van een aantal voorbeelden van onze diensten. Bij vragen of onduidelijkheden is het uiteraard altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens.

Aanbod

HUISBEZOEK MIJTEREVENTS SINTERKLAAS

BEZOEKEN

Sint & Piet op bezoek

De beste Sint en Pieten voor uw personeelsfeest of Pakjesavond boekt u bij Mijterevents!

pakjesbolide 12.png

BEZOEKEN

Sint & PietenParty

Rijdt onze Partybus ook uw bedrijfje niet voorbij dit jaar? Informeer ons dan naar de mogelijkheden.

Sinterklaas intocht Mijterevents

MAATWERK

Intocht

Hulp nodig bij het organiseren van uw intocht? Mijterevents is dé partij voor het volledig uit handen nemen of helpen bij de organisatie van uw event! Informeer ons gerust naar de mogelijkheden

bottom of page