top of page

Sinterklaas Bedrijfsshow

Dag hoor!

De Giga Sint Show is dé professionele Sinterklaasshow voor je bedrijf! Wij werken uitsluitend met professionele acteurs voor een onvergetelijke beleving voor jong en oud. De show is inclusief licht, geluid, video, decor, Sinterklaastroon en technicus.

Een feest voor sinterklaas is natuurlijk niet compleet zonder grote verassing. Daarom studeren Liedjes Piet en Dans Piet een nieuw lied in samen met alle aanwezigen. Daar mag een aanstekelijke dans natuurlijk niet bij ontbreken. 

Gedurende de reis van het kasteel naar jouw locatie volgen we Sinterklaas middels een live verbinding. Echter verloopt dit niet geheel zonder slag of stoot. Liedjes Piet , Dans Piet en de kinderen zullen Sinterklaas moeten helpen om de weg te vinden. Als dat maar goed gaat...

Wij bieden je een unieke bedrijfsshow die alle harten, jong en oud, sneller doen kloppen met als hoogtepunt het bezoek van Sinterklaas! Na afloop is er een Meet & Greet moment waarbij men op de foto kan met Sinterklaas en zijn pieten. In overleg kan dit ook anders ingevuld worden. Zo kan de Sint bijvoorbeeld Cadeautjes uitdelen. 

Informatie

Professionele acteurs

Duidelijke communicatie

De show duurt 90 minuten

Inclusief techniek, decor en Sinterklaastroon

V.a. €1995,- excl. BTW

Uit te breiden met extra Pieten, decoratie en meer

bottom of page