top of page
sinterklaas en pieten verhuur Den Haag.jpg

SINTERKLAAS HUREN IN DEN HAAG

 

 

Sinterklaas huren in Den Haag

 

De ene Sinterklaas in Den Haag is de andere niet. Mijterevents richt zich op kwaliteit en beleving, waarbij het aan de service en communicatie aan niks zal ontbreken. Sinterklaas is bij ons te huur voor zowel particuliere en zakelijke bezoeken. Denk hierbij aan huisbezoeken, bedrijfsbezoeken, maar ook zeker aan grote evenementen, shows, mediaproducties en maatwerk.

 

Professioneel en kwalitatief hoogwaardig Sinterklaas Team in Den Haag

 

Sinterklaas is een ijdele man, die houdt van kwaliteit en professionaliteit. Dit zie je bij Mijterevents terugkomen in de kostuums, het klantencontact, de nazorg en de liefde en beleving die onze acteurs in de act leggen. Onze teams houden van Sinterklaas en weten wat ervoor nodig is om een Sinterklaasfeest tot een goed einde te brengen. Al onze acteurs voelen zich verbonden aan het feest en dragen dit graag uit.

 

Sinterklaas gaat ook in Den Haag met zijn tijd mee

 

Ook in Den Haag gaat Sinterklaas graag met zijn tijd mee. Niet alleen het uiterlijk van de teams zijn van deze tijd, maar ook het gedrag van onze teams sluit aan bij de huidige normen en waarden die Nederland in deze tijd kent. Zo wordt er veel humor gebruikt, maar mag dit absoluut niemand op enig denkbare manier kwetsen. Onze Sint is van iedereen, voor iedereen.

Aanbod Sinterklaas in Den Haag

Zoals eerder verteld is geen wens te groot voor Mijterevents. Ons aanbod is voor zowel particulieren als bedrijven enorm breed. Vandaar dat hieronder een korte weergave is geschetst van een aantal voorbeelden van onze diensten. Bij vragen of onduidelijkheden is het uiteraard altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens.

ONZE ACTS

WhatsApp Image 2024-05-21 at 02.41_edite

MEET & GREET

Een bezoekje van de Sint en zijn Pieten bij je bedrijf of organisatie? Dan is ons Meet & Greet bedrijfsbezoek misschien iets voor jou!

Vanaf € 595,00 ex. btw

WhatsApp Image 2024-05-21 at 01.22_edited.jpg

STOOMBOOTH SHOW

De Stoombooth Show is dé interactieve bedrijfsshow voor je bedrijf. De show zit vol spanning, zang, dans, opdrachten, quizjes, cadeautjes uitpakken, een fotomoment en is zo ver als gewenst uit te breiden met leuke extra's, zoals een fotobooth, knutselen en schminken. 

Vanaf € 1.995,00 ex. btw

A096_09111501_S426_edited.jpg

GIGA SINT SHOW

De Giga Sint Show is dé interactieve bedrijfsshow voor je bedrijf. De show zit vol spanning, zang, dans, een live verbinding met Sinterklaas, cadeautjes uitpakken, een fotomoment en is zo ver als gewenst uit te breiden met leuke extra's, zoals een fotobooth, knutselen en schminken.

Vanaf € 2.250,00 ex. btw

WhatsApp Image 2024-05-21 at 01.25_edited.jpg

STOOMBOOTH SHOW DELUXE

De Stoombooth Show Deluxe is dé interactieve bedrijfsshow voor je bedrijf. Aanvullend op de normale Stoombooth Show is deze show volledig aangekleed met ons A stylings pakket. De show zit vol spanning, zang, dans, opdrachten, quizjes, cadeautjes uitpakken, een fotomoment en is zo ver als gewenst uit te breiden met leuke extra's, zoals een fotobooth, knutselen en schminken. 

Vanaf € 2.995,00 ex. btw

A096_09111447_S322_edited.jpg

GIGA SINT SHOW DELUXE

De Giga Sint Show is dé interactieve bedrijfsshow voor je bedrijf. Aanvullend op de normale Stoombooth Show is deze show volledig aangekleed met ons A stylings pakket. De show zit vol spanning, zang, dans, een live verbinding met Sinterklaas, cadeautjes uitpakken, een fotomoment en is zo ver als gewenst uit te breiden met leuke extra's, zoals een fotobooth, knutselen en schminken. 

Vanaf € 3.250,00 ex. btw

banner vierkant.jpg

DE GROTE SINTERKLAAS FILM MEET & GREET

Wil jij de karakters van De Grote Sinterklaas Film ook wel eens ontmoeten? Dan is De Grote Sinterklaas Film Meet & Greet misschien iets voor jou! Mis deze sinterklaasact niet! Hij komt bijna online. Blijf op de hoogte van onze nieuwe acts en toffe acties door op de "inschrijven" knop te drukken.

Vanaf € 2.595,00 ex. btw

DE GROTE SINTERKLAASFILM SHOW

DE GROTE SINTERKLAAS FILM SHOW

Wil jij de karakters van De Grote Sinterklaas Film ook wel eens ontmoeten en de spanning van De Grote Sinterklaas Film Show beleven? Dan is De Grote Sinterklaas Film Show misschien iets voor jou! Mis deze sinterklaasact niet! Hij komt bijna online. Blijf op de hoogte van onze nieuwe acts en toffe acties door op de "inschrijven" knop te drukken.

Vanaf € 4.995,00 ex. btw