top of page

Evenementen

(Maatwerk)

"Hij is voor groot en klein!" Ben je als bedrijf, vereniging of particulier op zoek naar een Sinterklaas show, intocht of een geheel op maat gemaakt evenement? Dan ben je bij Mijterevents op het juiste adres! Lees dan dus snel verder en vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Video productie Sinterklaas

MAATWERK

TV/video producties

Zoek je dé Sint voor je bedrijfs-/reclamevideo of zoek je een partij die je kan helpen met je TV productie, dan is Mijterevents dé ideale partner!

Sinterklaas intocht Mijterevents

MAATWERK

Intocht

Hulp nodig bij het organiseren van een intocht? Mijterevents is dé partij voor het volledig uit handen nemen of helpen bij de organisatie van je event! Informeer ons gerust naar de mogelijkheden

Sint & Piet aankleding

BEZOEKEN

Aankleding Sint & Piet

Hulp nodig bij het grimeren en aankleden van Sint & Piet voor je intocht of evenement? Mijterevents heeft naast het volledig uit handen nemen van de aankleding, kap & grime een ruim aanbod aan cursussen! 

Boek nu evenementen

Sint en Piet vinden het maar al te leuk een kijkje te nemen in je bedrijf en jou en je werknemers een keertje in het zonnetje te zetten.

Ben je opzoek naar een kant en klare Sinterklaasshow dan is "De Sint Show" misschien iets voor u!

Ook voor en Meet & Greet  en/of Fotoshoot in uw winkel(centrum) Zijn Sint en Piet beschikbaar.

We passen de bovenstaande opties graag aan naar uw wensen. Door het formulier in te vullen via de onderstaande "Bekijk Beschikbaarheid" knop, nemen wij direct contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

60 Minuten I Vanaf €1350,- exclusief 9% btw en reiskosten

De Sint Show

Actfavoriet

De Sint Show

bottom of page