top of page

De échte Kerstman inhuren voor jouw evenement!

Zoek je dé echte kerstman voor je bedrijfsevent, mediaproductie, besloten event, winkelcentra, drive-thru, vrijgezellenfeest of een gek themafeest? Dan zit je bij Mijterevents aan het juiste adres. Voor onze Kerstman is namelijk geen aanvraag te gek. Santa houdt immers wel van een feestje!

 

Wat voor feestje het ook is, wij verzekeren dat er een glimlach op het gezicht van uw gasten verschijnt. Bij onze Kerstman kijk je je ogen uit en beginnen zelfs de oude kindjes bijna weer te geloven. Zo werken wij met de beste acteurs en de hoogste kwaliteit kostuums, haarwerken en grime.

 

Indien gewest ontvang je onze professionele Kerstman inclusief Kerstdame(s) of Kerst Elf(en).

 

Naast het vermaken van je gasten zijn de Kerstman en zijn Elfjes er zeker niet vies van om wat leuks of lekkers uit te delen. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos.

 

Geïnteresseerd geraakt of benieuwd naar wat extra informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen en op de "bekijk beschikbaarheid" button te drukken. Wij hebben er nu al zin in!

De kerstman Bataviastad
De kerstman inhuren.JPG

Kerst

DE ÉCHTE KERSTMAN BOEKEN?

Kijk jij na 5 december ook alweer uit naar Kerst? Naast de agenda van de Sint houdt Mijterevents nu ook de agenda van de Kerstman bij!

Kerstman Vanaf €395,- exclusief 9% btw

Kerstdame/-elf Vanaf €195,- exclusief 9% btw

Professionele Kerstman boeken_edited.jpg
bottom of page