top of page

................................

DE ÉCHTE KERSTMAN BOEKEN?

Je perfecteKerst momentstart hier.

HO HO HO!

De Kerstman huren? Dat doe je bij Mijterevents! Zoals je weet heeft de Kerstman het gedurende december erg druk. Mijterevents helpt de Kerstman daarom graag een handje.

De agenda van de Kerstman is bij ons beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke bezoeken. Denk hierbij aan huisbezoeken en bedrijfsbezoeken, maar ook aan grote evenementen, shows, kerstmarkten, mediaproducties en maatwerk.

Mijterevents richt zich op kwaliteit en beleving, waarbij het aan service en communicatie aan niets zal ontbreken. De Kerstman is een man van traditie, die houdt van kwaliteit en professionaliteit. Dit zie je bij Mijterevents terug in de kostuums, het klantencontact, de nazorg en de liefde en beleving die onze acteurs in de boekingen leggen.

Onze teams houden van de Kerstman en weten wat ervoor nodig is om een kerstfeest tot een goed einde te brengen. Al onze acteurs voelen zich verbonden aan het feest en dragen dit graag uit. Bij een bezoek van Mijterevents kun je ervan uitgaan dat er aan de kwaliteit van de bezoeken, de kostuums, de haarwerken en accessoires van de Kerstman en zijn elfen niets zal ontbreken. Wij leveren de meest professionele Kerstman en elfen.

Voor ons is geen wens te groot! Aan jong en oud wordt aandacht besteed. Zeg nu zelf, stiekem voelt iedereen zich diep van binnen toch nog een beetje kind? Lees meer...

Services

ONZE ACTS

De kerstman Bataviastad

KERSTMAN 

Ontmoet en begroet de echte Kerstman.

Vanaf € 595,00 ex. btw

KERSTMAN HUREN

MEET & GREET (KERSTMAN MET 2 ELFJES)

Ontmoet en begroet de echte Kerstman met zijn twee beste Elfen.

Vanaf € 1.995,00 ex. btw

KERSTMAN MET ARRESLEE.jpg

KERSTMAN MET ARRESLEE

Ontmoet en begroet de echte Kerstman met zijn Arreslee. 4 x 60 Minuten.

Vanaf € 2.250,00 ex. btw

ELVIS EN ELFIE.jpeg

ELVIS EN ELFIE

Elvis en Elfie komen graag jouw Kerstevent op stelten zetten. Actduur: 4 x 30 minuten. 

Vanaf € 2.995,00 ex. btw

Professionele Kerstman huren Stoute Santa.jpg

STOUTE SANTA

Zijn er nog stoute Moeders? Stoute Santa is de TikTok sensatie van de laatste jaren. Je boekt hem exclusief bij Mijterevents. 

Vanaf € 3.250,00 ex. btw

Professionele Kerstman huren Stoute Santa.jpg

STOUTE SANTA & STRIP ELFJES

Wil jij vriend, vijand collega of partner echt een bijzonder cadeau doen? Met deze 30 minuten durende act balancerend tussen: Humor, verleiding en perversiteit bezorgen Stoute Santa en zijn Strip Elfjes u gegarandeerd ’T heerlijk avondje. U boekt deze act vanzelfsprekend vanaf 18+ en geheel op eigen risico! Deze act is exclusief verbonden aan Mijterevents. 

Prijs op aanvraag

PARTICULIER HUISBEZOEK

IMG_3735.JPG
bottom of page