top of page

Wie zijn wij?

een team met passie voor sinterklaas

Hi, wij zijn Tim en Tom. Eigenaren van Mijterevents. Separaat van elkaar zijn wij 8 jaar geleden vanuit onze passie voor het Sinterklaasfeest ieder ons eigen bedrijf gestart. De insteek is om de kwaliteit van het grootste sprookje van Nederland naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Of het nu gaat om een bedrijfsbezoek, een show , bioscoopfilm of commercial: Wij gaan met onze mensen altijd voor 200 procent resultaat! Door de ontwikkeling van toffe concepten, en te investeren in de beste materialen is Mijterevents gegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied Sinterklaas- en Kerstentertainment.

 

Na een samenwerking op de achtergrond tussen beide bedrijven hebben we het besluit genomen om onze bedrijven tot 1 groot bedrijf te laten fuseren: Mijterevents. Uw Sinterklaasfeest is onze passie! Wij maken graag een afspraak om met u de mogelijkheden te bekijken voor een Sinterklaasevenement van A tot Z.

Ons verhaal

Geen wens is voor ons te groot. Naast huis- en bedrijfsbezoeken verzorgt Mijterevents de mooiste evenementen. Denk hierbij aan intochten, Sinterklaas shows en op maat gemaakte optredens met onder meer een eigen Pietenband.

Onze raadgever, Tim van der Schuitvoorziet onze Sinterklaas van goede raad en kruipt als het ware onder zijn baard. Samen met een team spontane Pieten helpt hij Sinterklaas ervoor te zorgen dat de Sint, op zijn paardje Ozosnel, je huisje of bedrijf niet stilletjes voorbijrijdt.

Geïnteresseerd geraakt of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Wie gingen u voor?

tasty lemon

"Midden in juni en juli bezig zijn met Sinterklaas? Ja hoor, no problem!

Dat was op z'n zachtst gezegd een bijzondere ervaring!"

Tasty lemon

bottom of page