top of page
Ozosnel inhuren

PAARD VAN SINTERKLAAS

HET ÉCHTE PAARD VAN SINTERKLAAS INHUREN?

 

Het echte paard van Sinterklaas boek je bij Mijterevents! Een echte entree van de Goedheiligman blijft natuurlijk altijd te paard. Vandaar dat de Sint zijn paarden, ook voor zijn Hulpsinterklazen, ieder jaar weer door de straten en over de daken laat razen. Wat is het dus fijn dat Ozosnel én Amerigo ook dit jaar weer bij Mijterevents te boeken zijn!

Ben je opzoek naar het enige echte paard van Sinterklaas, met of zonder Sint en Pieterbaas? Boek hem dan snel voor wild geraas! 

Wat kan je verwachten bij het huren van onze paarden?

Onze exclusieve paarden zullen de ogen van jouw evenement bezoekers doen stralen. Dankzij de thematische aankleding en imposante omvang van onze paarden komt er werkelijk iets bijzonders tot binnen.

 

Al onze paarden zijn speciaal getraind voor evenementen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte schrik. Of het nu gaat om een feestelijke intocht of een grootschalig evenement in de Ziggo Dome, geen enkel feest is te groot voor onze majestueuze viervoeters. We hebben het allemaal gedaan!

Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, bieden wij heldere communicatie en, indien gewenst, een voorafgaande telefonische kennismaking voor het bezoek. Op die manier kunnen we alle details doornemen en ervoor zorgen dat het bezoek perfect aansluit bij jullie wensen.

Wil je dat het totaalplaatje nog meer klopt? Bij ons is het natuurlijk ook mogelijk om het paard inclusief Sint en zijn Pieten te huren. Aarzel niet om ons te informeren over de mogelijkheden; we denken graag met je mee!

Meer informatie over prijzen en tips vind je in het "Info & Prijzen vak"!

 

Meer dan alleen een paard nodig? Check onze zakelijke mogelijkheden!

INFO & PRIJZEN

Tijdsduur: in overleg

Prijs: in overleg

Aantal aanwezigen: schimmel & begeleider

Te boeken in: NL & BE

Inclusief: transport, begeleider & gethematiseerde aankleding

Exclusief: Pieten kostuum begeleider (dit is wel mogelijk)

Tips:

  • Heeft Sint al even niet op een paard gezeten? Het is mogelijk om bij ons proef te rijden en te wennen aan het paard. Informeer hiernaar in de aanvraag indien gewenst.

  • Zorg bij je event voor een opstapje, zodat Sint gemakkelijk het paard kan betreden.

  • Zorg voor 2 parkeerplekken, zodat onze begeleiders gemakkelijk en snel het paard kunnen klaarmaken.

CHECK BESCHIKBAARHEID

BOOTH SHOW SINTERKLAAS_edited.jpg

Een act aanvragen is geheel vrijblijvend!

Of bel ons even! 0627162606

bottom of page