top of page

Wie zijn wij?

een team met passie voor sinterklaas

Mijterevents is gestart met de visie om een moderne, vernieuwende en kwalitatief hoogwaardige beleving te geven aan feestdagen. Mijterevents is zowel in de randstad als de rest van Nederland een begrip als het aankomt op particuliere en bedrijfsevenementen rondom feestdagen. Zo verzorgt Mijterevents evenementen, reclameproducties, theatershows en een aantal grote sociale mediakanalen.

 

Mijterevents is een onderneming die handelt vanuit de passie en liefde voor de traditie.  Daarnaast is het een onderneming waarbij kwaliteit en een goede communicatie hoog in het vaandel staan. Onze bezoeken zijn voorzien van de beste kwaliteit kostuums, accessoires en acteurs. 

De jarenlange ervaring gepaard met onze professionele acteurs en eerste klas kwaliteit kostuums, maakt dat je tijdens ons bezoek ogen tekort komt. Onze bezoeken zijn kortom onvergetelijk, professioneel en vooral ontzettend gezellig.

Ons verhaal

Geen wens is voor ons te groot. Naast huis- en bedrijfsbezoeken verzorgt Mijterevents de mooiste evenementen. Denk hierbij aan intochten, Sinterklaas shows en op maat gemaakte optredens met onder meer een eigen Pietenband.

Onze raadgever, Tim van der Schuitvoorziet onze Sinterklaas van goede raad en kruipt als het ware onder zijn baard. Samen met een team spontane Pieten helpt hij Sinterklaas ervoor te zorgen dat de Sint, op zijn paardje Ozosnel, je huisje of bedrijf niet stilletjes voorbijrijdt.

Geïnteresseerd geraakt of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Wie gingen u voor?

tasty lemon

"Midden in juni en juli bezig zijn met Sinterklaas? Ja hoor, no problem!

Dat was op z'n zachtst gezegd een bijzondere ervaring!"

Tasty lemon

bottom of page