top of page
Huisbezoek Sinterklaas Mijterevents.jpg

HUISBEZOEK

SINT EN 2 PIETEN

 

Rijdt De Sint met zijn 2 Roetveeg Pieten dit jaar jullie huisje niet voorbij? Nodig Sinterklaas en zijn Pieten uit voor een onvergetelijk bezoek aan huis! Ook dit jaar zijn onze diensten beschikbaar voor particuliere Sinterklaasvieringen door heel Nederland en België. Met ervaren acteurs, een boek vol verhalen over jullie familie of gezin en indrukwekkende kostuums maken Sint en zijn Pieten jouw Pakjesavond compleet.

Wat kan je verwachten bij dit exclusieve huisbezoek?

 

Dit exclusieve huisbezoek is inclusief prachtige Sint in TV-kostuum en 2 eigentijdse Roetveeg Pieten, die klaarstaan om jullie huisje te vullen met vreugde. Ze brengen vooraf afgestemde persoonlijke verhalen uit het grote boek mee, waardoor het bezoek een magische persoonlijke en betekenisvolle ervaring wordt.

 

De Sint en zijn Pieten zorgen niet alleen voor traditionele warmte, maar ook voor eigentijdse gezelligheid.

Naast de boeiende verhalen is er ruimte voor liedjes en een dansje, waarbij de kids en de grote kinderen van een onvergetelijke feestelijke ervaring. Van vrolijke verhalen tot deuntjes en danspasjes, het wordt een onvergetelijk spektakel voor de hele familie.

Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, bieden wij duidelijke communicatie en, indien gewenst, een telefonische kennismaking voorafgaand aan het bezoek. Zo kunnen we de details bespreken en ervoor zorgen dat het bezoek volledig is afgestemd op jullie wensen. En het beste van alles, ons bezoek is inclusief strooigoed! 

Onze huisbezoeken in Nederland zijn beschikbaar in diverse regio's, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Breda, Den Bosch, Almere, Arnhem, Capelle aan den IJssel, Tilburg, Waalwijk, Gorinchem, Woudrichem, Leiden, Utrecht, Zoetermeer, Amersfoort, Bergen op Zoom, Veghel, Lelystad, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Helmond, Nijmegen en ’t Gooi (Blaricum, Gooise Meeren, Hilversum, Huizen, Laren, Wijde Meeren).

Voor onze Vlaamse vrienden in België zijn onze huisbezoek teams onder meer beschikbaar in Antwerpen en Gent. Maak je klaar voor een feestelijke ontmoeting met Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten, waarbij de magie van het feest bij jullie thuis tot leven komt. Voor meer informatie, prijzen en tips zie je het "Info & prijzen" vak.

CHECK BESCHIKBAARHEID

BOOTH SHOW SINTERKLAAS_edited.jpg

Een act aanvragen is geheel vrijblijvend!

Of bel ons even! 0627162606

INFO & PRIJZEN

Tijdsduur: 30 minuten

Prijs: vanaf € 250,00 ex. 9% btw

Aantal aanwezigen: Sinterklaas & 2 Roetveeg Pieten 

Te boeken in: NL & BE

Inclusief: strooigoed, Persoonlijke verhaaltjes van alle aanwezigen in Het Grote Boek, Duidelijke communicatie, Liedjes zingen en dansjes doen

Exclusief: reiskosten á € 0,35 per kilometer ex 21% btw

Data: zaterdag 30 november, zondag 1 december, Maandag 2 december, Dinsdag 3 december, Dinsdag 4 december, woensdag 5 december en donderdag 6 december

Tips:

  • Bij meer dan 5 kinderen raden wij een bezoek van 45 minuten aan.

  • Leg 5 minuten voor aankomst de cadeautjes voor de deur, zodat de Sint deze kan meenemen.

  • Zorg voor een parkeerplaats, zodat Sint de volledige tijd aan jullie gezin of familie kan besteden. 

  • Zorg voor een stoel met genoeg licht, zodat de Sint jullie comfortabel kan toespreken. Vermeid bij het versieren van de stoel crêpepapier, zodat de mantel van de Sint zijn mooie rode kleur behoudt.

Heb je een bedrijf? Check onze zakelijke mogelijkheden!

bottom of page