top of page
Sinterklaas huren

KNUTSEL CORNER

KLAZIGE KNUTSEL CORNER

 

Beleef optimale kinderpret tijdens je Sinterklaasfeest met onze creatieve "Klazige Knutsel Corner"! Deze hoek biedt de perfecte oplossing om de kinderen te vermaken terwijl ze wachten op de aankomst van Sinterklaas. Bovendien is de hoek breed inzetbaar als waardevolle aanvulling op onze acts.

Zodra het feest begint, staat ons enthousiaste team paraat om de kinderen te verwelkomen en samen met hen aan de slag te gaan met knutselen, schminken, glitters en eventueel met het creëren van ballonfiguren. Wij zorgen voor alle benodigde materialen en vrolijke Knutsel Pieten, terwijl jij kunt genieten van een prachtig Sinterklaasfeest. 

 

Laat ons je evenement verrijken met creativiteit en plezier, waarbij de Klazige Knutsel Corner een onvergetelijke toevoeging wordt aan de feestelijke beleving voor de kinderen.

 

Onze knutsel activiteiten:

  1. Gepersonaliseerde Pietenmuts of mijter met naam: Help Sinterklaas de namen van de kinderen te herkennen door een gepersonaliseerde Pietenmuts of mijter te maken. Dit prachtige aandenken zorgt ervoor dat de kinderen hun oren niet zullen geloven wanneer Sinterklaas hun naam uitspreekt.

  2. Zandtekeningen: Laat de kinderen hun creativiteit de vrije loop met zandtekeningen. Een boeiende knutselactiviteit voor alle leeftijden. Met gekleurd zand en eenvoudige instructies kunnen de kinderen snel en gemakkelijk de mooiste zandkleurplaten maken, resulterend in een prachtig kunstwerk.

  3. Sinterklei: Ontdek Sinterklei, een zelfhardende klei in kleine balletjes. Kinderen kunnen verschillende oppervlakken bekleden met de klei en deze vervolgens versieren met glittersteentjes, letters, veertjes en andere decoraties. Een creatieve en veelzijdige activiteit met schitterende resultaten.

  4. Kleurplaat voor Sinterklaas: Voor wie minder rommel wil, bieden kleurplaten de ideale oplossing. Eenvoudig en plezierig. Zullen de kleurplaten van de kinderen een ereplaats boven het bed van Sinterklaas krijgen?

Als aanvulling op de Klazige Knutsel Corner zijn er extra mogelijkheden zoals schminken en ballonnen laten draaien met Balonnen Piet. De opties zijn eindeloos.

Meer informatie over prijzen en tips vind je in het "Info & Prijzen vak"!

 

De Klazige Knutsel Corner meer body geven? Vul de act aan met onze prachtige Schminkers.

INFO & PRIJZEN

Tijdsduur: 120 minuten

Prijs: vanaf € 495,00 ex. btw

Aantal aanwezigen: 2

Te boeken in: NL & BE

Inclusief: knutsel spullen & 2 begeleiders

Exclusief: tafels, banken & reiskosten

Tips:

  • Zorg voor voldoende zitruimte of vraag ons naar onze mogelijkheden voor tafels, banken en/of zitjes.

  • Zorg voor 2 parkeerplekken, zodat onze begeleiders gemakkelijk en snel de kids kunnen vermaken.

CHECK BESCHIKBAARHEID

BOOTH SHOW SINTERKLAAS_edited.jpg

Een act aanvragen is geheel vrijblijvend!

Of bel ons even! 0627162606

bottom of page