top of page
Sinterklaas huren

SCHMINKEN

SCHMINKEN

 

Bij Mijterevents schminken we met plezier zowel kinderen als volwassenen in elk gewenst thema! We bieden een ruime selectie aan voorbeelden waaruit gekozen kan worden. Denk aan klassieke figuren zoals Sint en Piet, cadeautjes op de wangen, maar ook aan creatieve opties zoals vlinders, prinsessen, piraten, Elsa, superhelden, draken, dolfijnen, zeemeerminnen, slangen, bloemontwerpen, papegaaien, haaien, giraffen, dinosaurussen, ridders en eenhoorns.

Wat je kunt verwachten van ons schminkteam:

Ons schmink team past zich aan jullie bedrijfsthema aan en biedt zelfs maatwerkopties. Bij het schminken van kinderen gebruiken we lage krukjes en tafels, waardoor ze zich comfortabeler voelen dichter bij de grond. We hechten niet alleen waarde aan een fantastisch resultaat, maar ook aan het schmink proces zelf, zodat kinderen van elke stap kunnen genieten.

We werken uitsluitend met professionele schminkers die regelmatig actief zijn en hoogwaardige schmink producten gebruiken. Onze schmink en andere materialen zijn hypoallergeen, huidvriendelijk en onschadelijk. Hierdoor is de schmink eenvoudig te verwijderen met een babydoekje of water en zeep, waardoor veiligheid en gemak voorop staan.

Meer informatie over prijzen en tips vind je in het "Info & prijzen vak"!

 

Naast het schminken nog meer body geven aan de randprogrammering van je event? Vul de act aan met onze prachtige Klazige Knutsel Corner.

INFO & PRIJZEN

Tijdsduur: 120 minuten

Prijs: vanaf € 495,00 ex. btw

Aantal aanwezigen: vanaf 2

Te boeken in: NL & BE

Inclusief: schmink spullen & 2 begeleiders

Exclusief: tafels, krukjes & reiskosten

Tips:

  • Zorg voor voldoende zitruimte of vraag ons naar onze mogelijkheden voor tafels & krukjes  .

  • Zorg voor 2 parkeerplekken, zodat onze schminkers gemakkelijk en snel de kids kunnen schminken.

CHECK BESCHIKBAARHEID

BOOTH SHOW SINTERKLAAS_edited.jpg

Een act aanvragen is geheel vrijblijvend!

Of bel ons even! 0627162606

bottom of page