top of page
Sinterklaas huren

FOTOBOOTH

FOTOBOOTH

 

Ben jij op zoek naar een unieke manier om persoonlijke herinneringen aan een fantastisch Sinterklaasfeest te behouden. Onze fotobooth in Sinterklaas thema is alles wat er nodig is om jouw evenement op beeld te vereeuwigen.

 

De fotobooth wordt altijd door ons geplaatst en weggehaald. De kinderen en volwassenen worden tijdens het gebruik begeleid door onze Plaatjes Piet. 

Wat is een fotobooth?

Een fotobooth, ook wel bekend als fotohokje, biedt je de mogelijkheid om alleen of met een groepje foto's te maken, die direct worden uitgeprint. Als kers op de taart leveren wij onze fotobooth in een Sinterklaasthema en inclusief Sinterklaasattributen, zodat hij perfect aansluit op de totale uitstraling van je feest!

Fotobooths zijn een van de snelst groeiende eventtrends en worden steeds vaker gespot op allerlei soorten evenementen, zowel groot als klein, en misschien zelfs op jouw feest dit jaar!Een fotobooth is een ideaal stukje entertainment om jouw Sinterklaasevenement tot een succes te maken. Waar wacht je nog op? Leg die onvergetelijke momenten vast en laat de feestvreugde beginnen!

 

De mooiste herinneringen

 

De fotobooth print de foto's direct uit, zodat je ze meteen mee naar huis kunt nemen. Of je kiest ervoor om een van de drie foto's in jullie gastenboek te plakken.

Er is niets leukers dan terugdenken aan een evenement. Een vrolijke foto is het perfecte middel om die mooie herinneringen opnieuw te beleven!

Makkelijk in gebruik

 

De stijlvolle Sinterbooth beschikt over een ingebouwd touchscreen met eenvoudige opties en is uitgerust met een professionele kwaliteitscamera. Met slechts één druk op de knop rollen de foto's binnen 30 seconden uit de fotobooth. Ze zijn klaar om mee te nemen, maar natuurlijk kun je ook alle foto's digitaal naar jezelf laten sturen.

Meer informatie over prijzen en tips vind je in het "Info & Prijzen vak"!

 

Spontane foto's van het event? Bekijk onze fotografie opties hier!

INFO & PRIJZEN

Tijdsduur: per dagdeel

Prijs: vanaf € 595,00 ex. btw

Aantal aanwezigen: 1 

Te boeken in: NL & BE

Inclusief: Plaatjes Piet, fotobooth, oneindig foto's printen & deelbare link

Exclusief: reiskosten

Tips:

  • Lever je bedrijfslogo en branding aan voor een persoonlijke touch.

  • Zorg voor een parkeerplek, zodat onze Plaatjes Piet zoveel mogelijk prachtige plaatjes kan schieten.

CHECK BESCHIKBAARHEID

BOOTH SHOW SINTERKLAAS_edited.jpg

Een act aanvragen is geheel vrijblijvend!

Of bel ons even! 0627162606

bottom of page