top of page
Robert Jan Wick terug als Sinterklaas

MEET & GREET

Sint & 2 Pieten

Laat de Sint met zijn 2 (of meer) Pieten dit jaar niet zomaar voorbijrijden bij jouw school, organisatie, bedrijf of winkelcentrum! Ontdek hier de mogelijkheden.

 

Een Meet & Greet met een Sinterklaas van Mijterevents staat garant voor een ervaring die je altijd bij zal blijven. Onze Sinterklaas, met zijn prachtige kostuum en schitterende baard, belichaamt de ware geest van het feest. Samen met onze enthousiaste acteurs zorgen wij voor een unieke en onvergetelijke ontmoeting.

Een evenement, bedrijfs- of personeelsfeest verrijkt door een bezoek van Sinterklaas.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een openbaar evenement of een complete maatwerk productie, wij streven naar een succesvol bezoek van Sinterklaas dat aan al jouw verwachtingen voldoet. Voor groepen tot 20 kinderen bieden wij een intiem bezoek van 30 minuten met Sinterklaas en twee Pieten, waarbij we liedjes zingen, anekdotes delen, cadeautjes uitpakken en op de foto gaan. Voor grotere groepen raden wij een uitgebreidere Meet & Greet van 45 of 60 minuten of een een van onze unieke Sinterklaasshows aan. Het is mogelijk om je evenementenlocatie geheel door ons te laten aankleden. We hebben een ruim aanbod aan decorstukken & rekwisieten.

 

Sinterklaas boeken voor een winkel(centrum).

Ook in uw winkel(centrum) is Sinterklaas graag het stralende middelpunt. Samen met zijn vrolijke Pieten verwelkomt hij uw gasten en publiek, waarbij we jouw wensen vooraf bespreken om de ontmoeting onvergetelijk en passend aan jullie setting te maken. Zo kan onze Sint rondlopen over jullie locatie of op een centrale zitplek innemen. Een centrale zitplek is uiteraard altijd aan te kleden met onze decorstukken & rekwisieten. Het is ook hier mogelijk om je evenementenlocatie geheel door ons te laten aankleden. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met je mee. Boek nu en maak van jouw evenement een feestelijke en magische ervaring. 

Een verdraaid goede indruk van onze setup

Check beschikbaarheid

BOOTH SHOW SINTERKLAAS_edited.jpg

Een act aanvragen is geheel vrijblijvend!

Of bel ons even! 0627162606

Info & prijzen

Tijdsduur: 30 minuten

Prijs: vanaf € 595,00 ex. btw

Aantal aanwezigen: Sinterklaas & 2 Roetveeg Pieten 

Te boeken in: NL & BE

Aanvullende opties:

  • Extra Pieten (vanaf € 145,00 ex. btw per Piet)

  • Video uitnodiging van Sint voor de genodigden (vanaf € 45,00 ex btw)

  • Extra licht, geluid, aankleding, decor, podium, fotobooth, knutselen, schminkers en meer.

  • Bij meer dan 20 kinderen raden wij 45 minuten aan.

Verwacht je meer dan 50 kinderen? Check onze Giga Sint Show!

bottom of page